Erfaren akupunktør og jordemoder i Randers

Graviditetsgener og fødselsmodning/modningsakupunktur

Hos Klok-Akupunktur er du altid i de bedste hænder i og omkring din graviditet, da jeg både er højtuddannet akupunktør og jordemoder gennem mange år i Randers. Jeg har både stor teoretisk viden og mange års erfaring i arbejdet omkring graviditet, fødsel og barselsperiode, og alle mine behandlinger er uden nogen form for risiko for din graviditet i øvrigt.

Graviditetsgener

I graviditeten er det almindeligt at have forskellige graviditetsgener p.g.a. de store hormonelle forandringer i kroppen og den tiltagende tyngde fra livmoderen.
Akupunktur er en sikker og effektiv måde at mindske dit ubehag eller dine smerter på, og jeg har rigtig gode erfaringer med behandling af f.eks. kvalme og opkastninger, bækkensmerter, bækkenløsning, lændesmerter, væskeophobninger og karpaltunnelsyndrom.
Akupunktur i din graviditet kan ofte med fordel og efter ønske kombineres med gravidmassage i samme behandling.
Læs mere om gravidmassage hos mig under “Behandling” i menuen øverst på siden.

Modningsakupunktur

Fra graviditetsuge 37+0, altså tre uger før terminsdatoen, tilbydes du modning til fødsel med akupunktur. Akupunktur i disse uger af din graviditet m.h.p. fødselsmodning styrker den modningsproces, som allerede sker i kroppen nu og øger chancen for at føde omkring terminstidspunktet og undgå overbåren graviditet og evt. medicinsk igangsættelse.
Modningsakupunktur er altså ikke en igangsættelse af fødslen, men en styrkelse af den fysiologiske modning for at gøre kroppen klar til fødsel.
Ugentlige behandlinger fra uge 37 (fra uge 40 anbefales evt. behandling to gange om ugen) har både ved erfaringer her og i andre lande samt ved en større undersøgelse i Norge vist, at varigheden af fødslen nedsættes, og at der er mindre behov for medicinsk smertelindring ud over, at det øger chancen for at føde omkring terminen.
Se undersøgelsen fra Norge her:
https://www.nrk.no/livsstil/treffer-termin-med-akupunktur-1.3996018
Hvis du ønsker det, kan den fødselsmodnende akupunktur kombineres med gravidmassage i samme behandling. Den behagelige gravidmassage understøtter dit fysiske og ikke mindst mentale velvære og styrker kroppens udskillelse ag lykkehormonet Oxytocin, der også står for at lave veer, når kroppen er klar. Læs mere om gravidmassage hos mig under “Behandling” i menuen øverst på siden.

Da gravide kun behandles med få nåle i kort tid, tilbydes du akupunktur til kun kr. 350,- for behandling af graviditetsgener samt modning til fødsel. Herudover er der evt. tilskud fra “danmark”.