Kosmetisk ansigtsakupunktur

Oplev ydre skønhed og indre velvære med kosmetisk ansigtsakupunktur. Med kombinationen af de nyeste teknikker fra USA og ældgammel viden fra Kina genskabes din naturlige skønhed. Kosmetisk akupunktur er det naturlige modstykke til Botox og Restylane og anvendes i dag i stor stil i USA blandt stjerner som f.eks. Gwyneth Paltrow og Demi Moore. 

Med behandlingen vil du allerede fra første gang opleve øget udstråling, større ansigtsglød og mere levende hud og på sigt strammere ansigtsmuskler, mindskelse af rynker og furer, mindre poser under øjnene og dobbelthager samt generelt øget velvære og vitalitet og mindre stress. 

Den effektive behandling består af styrkende urtemaske, individuel tilpasset krops- og ansigtsakupunktur, der løfter og strammer samt ansigtsmassage, der giver en helt blød hud. 

“Alt for damerne” prøvede behandlingen hos Nicholas Garner fra Københavns Akupunkturskole, som Christina Klok har lært teknikkerne hos, og gav behandlingen og effekten seks ud af seks stjerner efter kun to behandlinger. 

Du vil opleve effekt allerede efter første behandling og anbefales i alt 6 – 8 behandlinger over tid for varige resultater. 

Hvis du inden for de seneste tre måneder har fået lavet kosmetisk kirurgi, herunder Botox og Restylane, har hyppige migræneanfald eller er gravid, anbefales du ikke at få kosmetisk akupunkturbehandling. 

Priser: 
1. beh. (varighed op til 1,5 time) kr. 850,- 
Efterflg. beh. (varighed op til 1 time) kr. 650,-