Smertebehandling

Smerter skal ikke ignoreres, men tages alvorligt, og du bør ved smerter altid kontakte din læge for at få dem diagnosticeret. Det er ikke normalt at have smerter, heller ikke menstruationssmerter, der afholder dig fra et almindeligt hverdagsliv.
Akupunktur er meget velegnet som smertebehandling og gives ofte med god effekt til diverse smerteproblematikker. Smertestillende akupunktur kan sagtens gives gives samtidig med eventuel anden behandling som fx fysioterapi eller kiropraktik. 
Smerter, som enten er konstante eller som kommer i perioder, kan virke meget forstyrrende og hæmmende i dagligdagslivet. Det forringer livskvaliteten, medfører sygefravær, kan føre til social isolering og giver behov for smertestillinde medicin. 

Hos Klok-Akupunktur er jeg specialiseret inden for smertebehandlinger af især menstruationssmerter, andre gynækologiske smerteproblematikker, lændesmerter, graviditetsrelaterede bækkensmerter/bækkenløsning, ischiassmerter samt smerter fra fordøjelsessystemet og migræne.