Priser

Akupunkturbehandlinger:

1. behandling (ca. 75 min.): Kr. 595,-
 (evt. tilskud fra “danmark” på 115,-)      

Efterflg. behandling (ca. 60 min.): Kr. 495,-
(evt. tilskud fra “danmark” på 75,-)

Behandling af graviditetsgener samt modning til fødsel (ca. 30 min.):
Kr. 350,-
(evt. tilskud fra “danmark” på 75,-)


Gravidmassage:

30 min.: Kr. 350,-

60 min.: Kr. 600,-  

Kombinationsbehandling: Akupunktur og gravidmassage

(60 min. ialt): Kr. 625,-
(evt. tilskud fra “danmark” på 75,-)


Til behandlinger inkluderende massage: Venligst medbring to stk. alm. lagener eller to stk. dynebetræk.
Alternativt betales kr. 30,- i vaskegebyr.


Praktisk information 

Der ydes tilskud til akupunktur hos Klok-Akupunktur til medlemmer af sygeforsikring “danmark”, dog ikke til behandlinger uden en lægelig diagnose. Der kræves ikke en henvisning fra lægen. Tilskuddet ydes til medlemmer af både gruppe 1, 2 og 5 hos “danmark”. Der ydes i 2023 tilskud på kr. 115,- til 1. behandling og kr. 75,- pr. efterflg. behandling med max. årligt tilskud på i alt kr. 715,- . 

De allerfleste sundhedsforsikringer giver tilskud eller komplet betaling til behandlinger hos Klok-Akupunktur, da Christina Klok Møller både er Registreret Alternativ Behandler (R.A.B.) akupunktør og autoriseret jordemoder samt medlem af Praktiserende Akupunktører (P.A). 
Hør nærmere hos dit forsikringsselskab. 

Der afregnes efter hver behandling enten med MobilePay til 82400 eller kontant.
Evt. afbud til behandling skal meldes pr. telefon senest dagen før aftalt behandling inden kl. 18, så jeg har mulighed for at tilbyde tiden til en anden. Ved for sent afbud eller udeblivelse opkræves fuldt honorar, da tiden er afsat til dig. Ved fødsel/veer faktureres der ikke for for sent afbud, men send afbud pr. tlf./sms hurtigst muligt inden den aftalte tid.

Gavekort udstedes. Jeg kan sende gavekort til dig på mail, og du kan betale for gavekortet med MobilePay. Gavekort kan købes både på et beløb og på en specifik behandling.