Praktisk information: 

Der ydes tilskud til akupunktur hos Klok-Akupunktur til medlemmer af sygeforsikring “danmark”, dog ikke til behandlinger uden en lægelig diagnose. Der kræves ikke en henvisning fra lægen. Tilskuddet ydes til medlemmer af både gruppe 1, 2 og 5 hos “danmark”. Der ydes i 2024 tilskud på kr. 125,- til 1. behandling og kr. 85,- pr. efterflg. behandling/ved korte behandlinger, med max. årligt tilskud på i alt kr. 805,- . 

De allerfleste sundhedsforsikringer giver tilskud eller komplet betaling til akupunktur hos Klok-Akupunktur, da Christina Klok Møller både er Registreret Alternativ Behandler (R.A.B.) akupunktør og autoriseret ved Sundhedsstyrelsen som jordemoder samt medlem af brancheforeningen Praktiserende Akupunktører (P.A). Hør nærmere hos dit forsikringsselskab.

Klok-Akupunktur samarbejder med Sundhed+ om at tilbyde dig en fleksibel betaling af klinikkens behandlinger.
Ansøg om kredit her: http://sundhedplus.dk

Der afregnes efter hver behandling enten med MobilePay til 82400 eller kontant. Online rådgivning betales via bankoverførsel før den aftalte konsultation.
Evt. afbud til behandling skal meldes pr. telefon senest dagen før aftalt behandling inden kl. 18, så jeg har mulighed for at tilbyde tiden til en anden. Ved for sent afbud eller udeblivelse opkræves fuldt honorar, da tiden er afsat til dig. Ved fødsel/veer faktureres der ikke for for sent afbud, men send afbud pr. tlf./sms hurtigst muligt inden den aftalte tid.

Gavekort udstedes. Gavekort kan bestilles pr. tlf og sendes til dig på mail. Gavekort kan købes både på et beløb og på en specifik behandling.