Kontakt og tidsbestilling

Kontakt og tidsbestilling: 

Der kan bestilles tid til behandling på tlf. 28 10 77 14.

Telefontid kl 8.30 – 19 på hverdage. Hvis jeg er optaget indtal da meget gerne besked, så ringer jeg hurtigt tilbage.

Du er også altid velkommen til at kontakte mig via kontaktformularen neden under ved spørgsmål eller for yderligere information. 

Navn
E-mail
Telefon
Besked til Christina
Skriv LRV i feltet til højre.
 

Åbningstider:

Behandling efter aftale på hverdage.  

Særlige foranstaltninger pt. for at forebygge smittespredning med Covid-19:
Kom kun 5 min. før den aftalte tid og kom uden ledsager.
Mød kun op efter forudindgået aftale og meld afbud, hvis du har nogen som helst tegn på infektion som f.eks. tør hoste, feber eller ondt i halsen.
Har du akutte infektionstegn opkræves der ikke gebyr for sent afbud, men meld afbud på tlf/sms 28107714 om morgenen samme dag/i så god tid som muligt.
Ved ankomst til klinikken bedes du altid spritte dine hænder og fingre grundigt af. Håndsprit er i venteværelset og på toilettet på gangen.

Ved første besøg udfyldes i venteværelset samtykkerklæring i henhold til eu-lovgivning om opbevaring af din akupunkturjournal.

Der er gode parkeringsmuligheder flere steder tæt på klinikken: På havnen, ved rutebilstationen og på Tørvebryggen m.fl.
Kommer du med bus, er der kun 50 meter fra rutebilstationen til klinikken.

Evt. afbud meldes senest dagen før aftalt behandling pr. telefon inden kl. 18, så jeg har mulighed for at tilbyde tiden til en anden. Ved for sent afbud eller udeblivelse opkræves fuldt honorar, da tiden er afsat til dig.
Ved fødsel/veer faktureres der ikke for for sent afbud, men afbud sendes på tlf./sms hurtigst muligt inden den aftalte tid.

Find vej….

Akupunktør (R.A.B.) og jordemoder 
Christina Klok 
Klok-Akupunktur 
Østergrave 3, st. 
8900 Randers C 

E-mail: info@klok-akupunktur.dk