Fertilitet - Akupunktur mod barnløshed

Fertilitetsbehandling hos Klok Akupunktur

Jeg har stor faglig viden om og erfaring med fertilitetsbehandlinger og behandler mange -  både m.h.p. at blive spontan gravid og som sikkert supplement til anden fertilitetsbehandling som hormonbehandling, IUI, IVF og ICSI og fryseforsøg.

Ved akupunkturbehandlinger kan du opnå:

- bedre æg- og sædkvalitet 
- at ægløsning sættes i gang 
- øget blodgennemstrømning i livmoderen 
- tykkere livmoderslimhinde, så det befrugtede æg kan sætte sig fast 
- afspænding af livmodermusklen og af kroppen generelt 
- styrkelse af immunforsvaret 
- mindre risiko for spontan abort 
- understøttelse af hormonbehandling og færre bivirkninger herfra 
- øget graviditetschance ved inseminations- og reagensglasbehandling
- gener ved PCO/PCOS og endometriose mindskes 
- en regelmæssig menstruation 
- følelsen af velvære og mental ro 

Årsagerne til infertilitet/ufrivillig barnløshed kan være flere - og mange lider af uforklarlig barnløshed. Selv om man med vestlige øjne evt. ikke kan finde årsag til fertilitetsproblemerne hos kvinden eller manden, vil man med akupunkturen altid kunne finde såkaldte ubalancer i kroppen at arbejde med og give individuelt tilpassede behandlinger i forhold til at opnå graviditet.

Akupunktur vinder også stadig større indpas i den etablerede medicinske verden, og flere fertilitetsklinikker anvender eller anbefaler i dag akupunktur sammen med den gængse behandling for ufrivillig barnløshed, da flere undersøgelser viser, at det markant øger chancen for graviditet. 

Akupunktur er en effektiv måde at supplere hormonbehandling med uanset, om du skal igennem insemination (IUI) eller reagensglasbehandling (IVF eller ICSI) ligesom akupunktur også selvstændigt kan bruges til behandling af forskellige hormonforstyrrelser og bruges ved planlægning af spontan graviditet til at optimere kroppen og virke afstressende og beroligende i den ofte hårde livsperiode, når man har et uopfyldt ønske om graviditet. 

Interesseret i at høre mere? Ring til mig på 28 10 77 14

Fertilitet